NADALINA
NADALINA ČOKOLADE napravljene su od vrhunskih sastojaka, glatke teksture i intenzivnog okusa kakao zrna brižno prženih u prvoj hrvatskoj 'craft bean to bar' tvornici čokolade sa zlatnom medaljom Academy of chocolate.
NADALINA VEGANSKI ČOKOLADNI NAMAZI napravljeni su na bazi ekstra djevičanskog maslinovog ulja (23%) te visokog udjela kakaa. Ne sadrže palmino ulje. Namazi od tamne čokolade - sjajno tamni, bogate arome čokolade i svilenkasto glatki.
NONA DELICIJE
Od najboljih lokalnih sastojaka spravljene po tradicionalnim recepturama. Od srca i u srcu Dalmacije.
MARDEŠIĆ SRDELE
Izvorni okus hrvatske tradicije. Na Dugom je otoku ribolov tisućljetni način života koji se unutar obitelji prenosio s genaracije na generaciju. Mardešićeva srdela je ulov baš tih lokalnih ribara, konzervira se lokalno i na kraju stiže na naše police. Riba dolazi u više različitih kombinacija ulja, soka, začina i povrća pa nudi puno mogućnosti za kreativno sljubljivanje okusa.
NATURA ANTUNOVIĆ
Obitelj Antunović iz Orebića na Pelješcu uspjela je iskoristiti obiteljski recept stara nekoliko stoljeća te čistu i mirisnu prirodu Pelješca pretočiti u raskošne okuse vina i alkoholnih delicija (likera i rakija).
BOKUN VOĆNI NAMAZI
Voćni namazi bez dodatnih bojila i aditiva, bez dodatnih šećera.
ŠJORA POMIDORA PASIRANE RAJČICE
Premiu pasata, proizvedena od domaćih, na suncu dozrelih rajčica šljivara.
Na proizvodnju jedne boce pasirane dalmatinske rajčice od 700 g, potrebna su 2,5kg zrelih prvoklasnih rajčica koje se prerađuju i kuhaju na tradicionalan način, isti dan kada su ubrane.
ANA
Domaće kore za pite i savijače ne sadrže aditive i konzervanse.
ZORINA MAST
Prirodna, funkciolna kozmetika za sve tipove kože. Održava kožu mekom, zdravom, mladolikom i nahranjenom.
BIRAJMO DOMAĆE, JER DOMAĆE SE VOLI JAČE
Domaći proizvođači daju sve od sebe kako bi na naše stolove donijeli najbolje iz Hrvatske. Podržimo ih kupnjom domaćih proizvoda jer tako pomažemo njima, njihovim obiteljima, zaposlenicima, ali i cijelom gospodarstvu.