Bijela pizza sa svježim rajčicama
U mlakoj vodi otopite žličicu meda i kvasac i ostavite par minuta da se kvasac aktivira. Brašno stavite u posudu u kojoj ćete mijesiti tijesto te napravite udubinu u sredini i dodajte prstohvat soli. Ulijte smjesu s kvascem i vilicom postepeno unosite sve više brašna s rubova udubine. Kada ste ukomponirali sve brašno počnite mijestit ručnim mikserom, nakon nekoliko minuta dodajte žlicu maslinovog ulja i nastavite mijesiti tijesto 10-ak minuta. Ako je tijesto preljepljivo dodajte mu još malo brašna,žlicu po žlicu dok niste dobili glatku smjesu. Premažite maslinovim uljem i ostavite da se diže 45 min do 1 h.
Pećnicu zagrijte na 250°C. Nakon što se tijesto lijepo diglo pažljivo ga podijelite na dva jednaka dijela i premjestite na papir za pečenje. Ručno ga razvucite u krug kojem su rubovi malo deblji.
Narežite rajčice na kriške debele pola cm.
Namažite tijesto sK plus mliječnim namazom, posložite narezane rajčice koje ste lagano posolili, natrganu mozzarellu i pospite origanom.
Stavite pizzu u sredinu pećnice. U ovako vrućoj pećnici pizza se jako brzo ispeče pa trebate pratiti kako teče proces pečenja. Za otprilike 12 minuta pizza će biti gotova. Rubovi bi joj trebali dobiti lijepu boju, a dno bi trebalo biti potpuno čvrsto i hrskavo. Isto ponovite s drugom pizzom.