Crostini s paštetom od svježeg bakalara

Bakalar stavite kuhati u mlijeko, te nakon što mlijeko provrije kuhajte oko 7 minuta ovisno o debljini fileta, tako ga možete razrezati vilicom.

U posoljenoj vodi kuhajte krumpir narezan na kockice 15 minuta. Ribu rashladite i očistite od eventualnih zaostalih kostiju, a mlijeko sačuvajte.

U maslinovom ulju 1 minutu zagrijte češnjak tako da izgubi intenzivan okus. Ribu stavite u multipraktik te posolite i popaprite. Miksajte na najmanjoj brzini pa dodajte kockice krumpira.

Nastavite miksati te naizmjenično dodajite po žlicu maslinovog ulje i po žličicu od pola decilitra preostalog mlijeka dok niste potrošili sve sastojke.

Servirajte na tostiranom kruhu uz rikulu. Dobar tek!

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocijeni ga!

4 od 5
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)