Hrskavi pileći prutići s medom i češnjakom
Piletinu narežite na prutiće i lagano posolite. U plitki tanjur stavite brašno. U jednom dubokom tanjuru razmutite jaja i lagano posolite, a u drugi stavite krušne mrvice i sezam. Piletinu uvaljajte u brašno i odmah potom u jaje, pa u smjesu s krušnim mrvicama i sezamom. Još jednom umočite prutić u jaje pa ponovno obložite smjesom sezama i krušnih mrvica. Ponovite s ostalim prutićima. Na pleh stavite papir za pečenje pa posložite prutiće tako da se ne dodiruju. Pećnicu zagrijte na 220°C. Pileće prutiće lagano prelijte tankim mlazom ulja i pecite 25 minuta. Na pola pečenja ih preokrenite.
Sitno nasjeckajte češnjak. U posudu stavite med, nasjeckani češnjak i soja sos i stavite na laganu vatru. U hladnoj vodi razmutite kukuruzni škrob pa dodajte u smjesu s medom. Kad zakipi kuhajte 3 minute dok se umak ne zgusne. Prebacite pečene prutiće u dublju posudu, prelijte umakom i dobro promiješajte.