Palačinke s bananom, zobenim pahuljicama i K Plus maslacom od kikirikija
Bananu nalomite na manje komade, dodajte joj biljno mlijeko, vanilijin ekstrakt, prašak za pecivo, prstohvat soli i zobene pahuljice. Usitnite štapnim mikserom ili u blenderu. Ostavite da tijesto odmori 10 minuta na sobnoj temperaturi.
Dodajte kokosovo ulje u tavu i zagrijte na srednje laganoj vatri. Nakon što kokosovo ulje postane sjajno smanjite vatru na sasvim nisku i na tavu stavljajte po žlicu tijesta za jednu palačinku. Kuhajte 4 minute, dok se mjehurići ne počnu pojavljivati na površini. Preokrenite palačinku i kuhajte još 3 minute, dok palačinke ne porumene i s druge strane. Ponovite s preostalim tijestom.
Gotove palačinke servirajte s maslacem od kikirikija i voćem.
Video recept pogledajte u nastavku, a više inspiracije za video recepte pogledajte na našem YouTube kanalu.