Vesele krafnice
Zagrijte pećnicu na 180 C. Namastite kalup za krafne. U zdjeli dobro pomiješajte brašno, šećer, prašak za pecivo, cimet i sol.
U suhe sastojke dodajte jaje, mlijeko, otopljeni maslac i vaniliju i kratko promiješajte dok ne dobijete ujednačeno tijesto.
Ulijte tijesto u kalupe za pečenje, ispunjavajući svaki malo više od tri četvrtine ili malo ispod ruba kalupa. Pecite oko 17 minuta, ili dok čačkalica ne izađe čista.
Pustite da se ohlade 5 minuta, a zatim izvadite krafne iz pleha. Ostavite ih da se potpuno ohlade prije umakanja ili prelijevanja.
Stavite čokoladu i vrhnje u srednju posudu. Otopite iznad parne kupelji ili u mikrovalnoj pećnici u intervalima od 20 sekundi, svaki put miješajući dok se čokolada potpuno ne otopi i postane glatka.
Umočite vrhove krafni u čokoladnu glazuru, a zatim pospite toppingom po želji.