Ajmo ekipa! Okreni taj ćevap i stisni tu pljesku i miješaj salatu - drži tempo, drži tempo!
Pogledaj jednostavne trikove i posebne ponude s kojima ćeš biti
u još boljoj formi za roštiljanje!
JESI LI U FORMI ZA ROŠTILJANJE?
POKAŽI NAM I OSVOJI NAGRADU!
Nagradni natječaj je završio i ovim putem čestitamo sretnim dobitnicima
koji su osvoji poklon paket s provjereno dobrim proizvodima naših robnih marki za još bolji roštilj!
Bilo je potrebno ispod nagradne objave na našem Facebook ili Instagram profilu objaviti sliku ili komentar
koji te prikazuje u dobroj formi za roštiljanje.
Mogli ste objaviti omiljeni roštilj, meso, povrće, umak, marinadu, vatru, sretnu ekipu s roštiljanja... ma što god te prikazuje u dobroj formi za roštiljanje!
Hvala svima koji su se prijavili. Pratite i dalje naše ponude da i dalje budete u top formi za roštiljanje.
*Pravila natječaja pogledaj ovdje.
Najkreativnijih deset dobitnika su:
Facebook dobitnici: Ivo Ivo, Biljana Gabric, Maja Ljubić, Adrijana Miletić, Predrag Radošević, Andreja Kopjar, Ivana Bilić
Instagram dobitnici su: niksa04, mala_frajla, marina.kovacevic.391
BUDI U FORMI ZA ROŠTILJANJE UZ JEDNOSTAVNE TRIKOVE
1. OČISTI REŠETKE - zagrijane rešetke je lakše očistiti, koristi žicu za čišćenje ili napravi kuglicu od aluminijske folije
2. DOBRO ZAGRIJ REŠETKU - nije nužno da cijela rešetka mora biti jednako ugrijana da bi se meso dobro ispeklo, a kako dobro zagrijati rešetku pogledaj niže, u sljedećem triku
3. PECI - svaka namirnica zahtjeva svoje vrijeme pripreme i proces pečenja pa upoznaj svojstva namirnice prije početka pripreme
4. OSTAVI MESO DA SE PEČE - nemoj ga pritiskati ili bockati jer ćeš tako smanjiti njegovu prirodnu sočnost
RASPOREDI UGLJEN ZA RAZLIČITE JAČINE PEČENJA
1. KLASIČNI - izjednačena toplina po cijeloj rešetki. Idealan način za grilanje povrća, morskih plodova, nemasne govedine i svinjskog filea.
2. DVIJE ZONE - polovica s ugljenom, druga polovica bez ugljena. Za sporo kuhanje ili dimljenje mesa.
3. PARALELNI - ugljen je potrebno zagrijati na bočnim dijelovima roštilja. Idealno za veće komade mesa, cijelu piletinu ili puretinu.
4. VATRENI PRSTEN - ugljen je potrebno zagrijati u kutevima same rešetke. Za jako sporu pripremu, primjerice trganu svinjetinu.
GRILLAJ POVRĆE KAO PROFESIONALAC
UZ OVE RECEPTE TVOJ ROŠTILJ MOŽE BITI JOŠ UKUSNIJI
Izdvajamo napopularnije recepte za marinade, salate, meso i povrće s roštilja kao i nekoliko slatkih kombinacija.
Sve recepte za još bolji roštilj pogledaj ovdje >>